Kjær Jensen Foto

All premium Magento themes at magentothemesworld.com!

 

Prisen på en fotoopgave afhænger af opgaven. Ved et heldagsbryllup (9 timer) bruger jeg ligeså meget tid på redigering m.m. bagefter (ca 1000 billeder skal redigeres). Jeg bruger altså over 2 arbejddage på et heldagsbryllup. Derfor bliver prisen også højere end nogle måske havde forestilliet sig. Portrætbilleder i naturen tager f.eks. ca. ½ time på stedet + 1½ times redigering bagefter.

 

Det letteste for dig er at skrive en mail til mig, hvor du beskriver opgavetypen og stedet (+ eventuelt hvor lang tid du havde forstillet dig at jeg skal være der - gælder fester), så vil jeg hurtigt vende tilbage med en pris.

 

I Sønderborg og omegn er kørsel gratis. I prisen får du billederne som download i høj opløsning. Alle billederne er efterhandlet i Photoshop for optimimal kvalitet.

Det er naturligvis muligt, at få fremkaldt dine billeder på kvalitetsfotopapir. Herunder ses nogle priseksempler (priserne er pr. billede):

 

Lille billedformat (9*16/10*15): 70 kroner
Mellem billedformat (13*18): 150 kroner (mellem velegnet til rammer)
Stort format (20*30): 200 kroner
Megaformat (60*40): 400 kroner

Til priserne kommer et opstarts- (engangs)gebyr på 50 kroner.

Priseksempel: 2 billeder i mellem billedformat (13*18) bliver 2 gange 150 kroner + 50 kroner i opstart, altså ialt 350 kroner.

Billederne bliver fremkaldt på det bedste fotopapir i mat format